Juanjo Martínez (EUIB): “Les consideram mesures imprescindibles per avançar cap al canvi de paradigma de la mobilitat”

Esquerra Unida celebra l’aposta pel transport públic i la mobilitat col·lectiva

Tal com s’ha confirmat aquest dimarts, 15 de novembre, la gratuïtat del transport públic a les Illes Balears s’estendrà també a tot el 2023. És a dir, que les actuals mesures continuaran vigent durant tot el proper any i, a més a més, se n’inclouran noves clàusules perquè aquestes bonificacions per a la ciutadania s’estenguin també als transports de bus. Així ho ha explicat el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí.

Des del passat mes de juliol, Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha estat en contacte amb el seu Grup Parlamentari del Congrés perquè, per una banda, els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) entressin a l’acord de gratuïtat del transport i, en segon lloc, perquè aquest acord s’extengués durant tot el 2023. EUIB celebra que, finalment, així s’hagi acordat, i que tota la ciutadania pugui continuar gaudint d’aquestes mesures, les quals no haurien de ser extraordinàries.

Per Juanjo Martínez, coordinador general de l’EUIB, “aquesta i d’altres mesures les consideram imprescindibles per avançar cap un canvi en el paradigma de la mobilitat. On la mobilitat col·lectiva, especialment la del ferrocarril, sigui l’eix vertebrador i no el cotxe, actual eix central de la mobilitat a les Balears”.

Show More

Related Articles

Back to top button