Esquerra Unida anima tothom a participar de les Jornades sobre Identitat Insular

El sistema electoral i l’evolució de la identitat insular en les darreres dècades, alguns dels punts que tractaran els dos especialistes convidats

Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera té el plaer de convidar tota la ciutadania de les Pitiüses i tothom que aquests dies sigui per Eivissa, a la Jornada sobre Identitat Insular en la que intervindran el politòleg i doctor en Història Miquel Carranza Guasch i el doctor en Ciència Política i professor de Dret Constitucional en el Departament de Dret Polític de la UNED Carlos Fernández Esquer.

Entre d’altres temes, l’eix central anirà relacionat amb els reptes més importants a nivell institucional dels propers anys: actualitzar i encaixar el sistema electoral en la realitat de les Illes Balears del segle XXI. Carranza, membre de la direcció interinsular d’Esquerra Unida Illes Balears, analitzarà la identitat insular, la seva translació al sistema de partits i el repartiment electoral per illes.

L’acte, obert a tota la ciutadania interessada, tendrà lloc al Saló de Plens del Consell Insular d’Eivissa, el dissabte 24 de setembre, a les 11.00 hores.

Show More

Related Articles

Back to top button