Petició ciutadana per a millorar les condicions salarials de les treballadores del tèxtil als països productors

Aquesta petició ciutadana cerca millorar les condicions salarials dels treballadors del tèxtil als països productorsica i urgent per a les persones treballadores del tèxtil als països productors majoritaris

Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera (EUEF) se suma a la campanya ciutadana #GoodClothesFairPay i dóna suport a la petició ciutadana europea per aconseguir millorar les condicions salarials de les persones treballadores de la indústria del tèxtil als països productors.

No pot ser que, per culpa de la globalització econòmica i davant de la precarietat salarial que s’està imposant arreu dels països denominats de primer ordre, es justifiqui  l’explotació laboral i el manteniment d’estructures d’explotació nou-colonials, que ofeguen el desenvolupament pacífic de societats que, com les nostres, volen poder viure en pau i dignitat.

No pot ser que tantes i tantes persones estiguin sofrint pels beneficis d’unes indústries tèxtils que només miren pels seus interessos i beneficis. Indústries que, a més, produeixen de manera molt poc sostenible, i que només sap alimentar el consumisme i un model capitalista que ha de canviar, no solament per ser un sistema econòmicament injust per les desigualtats que genera, sinó també perquè no és sostenible.

Esquerra Unida sempre ha sigut una agrupació política de persones treballadores i per a les persones treballadores, una organització política orgullosa de la seva lluita i empremta contra els poders i les elits econòmiques que cerquen el benefici a costa dels més desafavorits.

Per tot això, Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera vol posar el seu gra de sorra i donar suport a aquesta petició ciutadana europea per reclamar al Parlament de la Unió Europea una legislació que obligui a les empreses importadores i productores a millorar les condicions salarials de les treballadores i els treballadors perquè aquest món sigui una mica millor i més just.

Fer un click en el següent enllaç www.goodclothesfairpay.eu/es/ és un no res i és una manera fàcil d’ajudar a millorar condicions laborals de milions de persones.

Show More

Related Articles

Back to top button