EUIB dona suport a la iniciativa de Garzón i Díaz, i anima a seguir amb els acords amb les grans distribuidores d’aliments

Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) felicita Yolanda Díaz i Alberto Garzón per les iniciatives en favor d’un consum més just per a la ciutadania

Arran de les propostes realitzades pel ministre Alberto Garzón i la vicepresidenta segona Yolanda Díaz d’arribar a acords amb les grans empreses distribuidores d’aliments i productes de primera necessitat, Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) vol expressar públicament i donar tot el seu suport a les iniciatives proposades.

El coordinador general d’EUIB, Juanjo Martínez, també ha volgut expressar-se al respecte, dient que entén que la situació és dramàtica i que cal que el Govern espanyol pugui garantir que tota una sèrie de productes bàsics, tant d’alimentació com d’higiene, es puguin pactar. Cal que el Govern espanyol s’assegui amb les grans distribuidores, com han fet Garzón i Díaz amb Carrefour, i arribi a acords i compromisos.

Martínez ha volgut remarcat un fet, que ve repetint-se en darreres campanyes o accions realitzades anteriorment, i és que es tenguin en comptes també les empreses que subministren a les Balears, ja que a les Illes també hi ha unes distribuidores específiques per al transport de mercaderies, sobretot d’alimentació, que no coincideixen en la seva totalitat amb les grans distribuidores de la Península.

Finalment, des d’EUIB es vol fer una crida, una vegada més, per tal de sumar i desenvolupar idees a sobre de les ja proposades i posades en marxa pel Govern espanyol, per a tot l’Estat, adequant-les també a les necessitats insulars. I per a això, cal que el Govern de les Illes Balears s’impliqui més, i hi dediqui temps i recursos a aquest desgavell de preus. Tal i com també li ha exigit Facua, cal que el Govern balear s’hi posi de ple a treballar per tal de posar certs límits als preus dels productes bàsics d’alimentació i higiene, prestant especial atenció al fet insular, un fet que no sempre es té en compte a la primera.

Cal, també, aprofitar la força del moment i les ganes de treballar que ens estan mostrant el company Garzón i la companya Díaz, i no deixar-se pertorbar per la dreta immobilista que mai s’ha preocupat de posar solució a la inflació que afecta els productes més bàsics.

Show More

Related Articles

Back to top button