El director general de Comerç que Palma necessitava

La Junta de Govern ha acordat, aquest dimecres 3 d’agost, el nomenament del nou director general de Comerç de Cort

Entre els acords adoptats per la Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma, aquest dimecres 3 d’agost s’ha fet efectiu el nomenament de Miquel Carranza com a nou director general de Comerç de l’Ajuntament (adscrit a l’Àrea delegada de Promoció Econòmica i Ocupació).

Miquel Carranza Guasch (1985, Oaxaca, Mèxic), fill d’eivissenca i mexicà, és social i principalment conegut com a un politòleg eivissenc, tot i que actualment és ciutadà de Son Sardina, a Mallorca. Carranza ha realitzat estudis en ciències polítiques i de l’administració a la Universitat Complutense de Madrid i és Doctor en Història i Geografia cum laude per la Universitat de les Illes Balears, amb la seva tesi doctoral, ‘La identidad insular, elemento particular de les Illes Balears. El caso de Eivissa’. A més a més, és professor tutor de la UNED, en les assignatures de Sociologia General, Estructura Social i Política i Societat; investigador col·laborador del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB.

A nivell polític, Carranza és militant i Secretari de Comunicació d’Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) i, amb anterioritat, ja ha realitzat tasques com a d’assessor polític al Parlament de les Illes Balears, així com de representant sindical a CCOO Illes Balears.

EUIB vol desitjar sort i encerts al nou director general de Comerç de Palma i s’hi posa totalment a disposició.

Show More

Related Articles

Back to top button