Esquerra Unida dona suport a la regidora d’Unides Podem amenaçada de mort

Des d’Esquerra Unida, volem donar tot el nostre suport a la regidora d’Unides Podem del municipi de Sant Josep de sa Talaia, Mónica Fernández, la qual ha estat amenaçada de mort.

És intolerable que en allò que se suposa que és una democràcia moderna, del s. XXI, una democràcia que presumeix de la Transició, s’oblidi d’on venim i permeti actituds que fa anys que haurien d’haver estat erradiques i extirpades de la nostra vida política.

La impunitat amb què s’amenaça les persones triades en processos electorals nets i democràtics sembla més bé la d’una monarquia bananera, de xoriços i panderetes, que del suposat Estat modern integrat a la Unió Europea.

No entenem quin és el paper o quina finalitat pot tenir la Justícia, juntament amb altres organismes i partits polítics, en no condemnar, investigar i mostrar el seu rebuig de manera contundent a aquestes amenaces de mort.

Reiteram tot el nostre afecte i suport a la companya Mónica Fernández, regidora de Medi Ambient d’Unides Podem a Sant Josep de sa Talaia, i condemanam ferma i absolutament les amenaces sofertes.

Show More

Related Articles

Back to top button