Jonathan Castro elegit nou Coordinador de l’Assemblea Local d’EU Andratx

En l’apartat de qüestions organitzatives, un dels punts més rellevants va ser l’elecció d’un nou Coordinador encarregat del funcionament d’aquesta Assemblea Local. Per unanimitat l’elegit va ser el candidat Jonathan Castro Garrido, de 21 anys i que adquireix aquesta responsabilitat després d’uns anys de militància a EUIB i compaginant-la amb la militància a Joves d’Esquerra Unida.

El mateix Castro va declarar, en acabar l’assemblea, que “em sent feliç, orgullós i amb una gran responsabilitat, vull agrair la confiança dels meus companys i companyes que m’han elegit per desenvolupar una tasca important, com és la coordinació.” I ha afegit que “El principal objectiu que tinc és retornar aquesta confiança mitjançant el treball, tant per l’organització com -i més important- per la gent d’Andratx, sobretot per la gent humil i de classe treballadora, a qui haurem de respondre realitzant polítiques en benefici d’aquesta majoria social del municipi.”

Juanjo Martínez, per la seva part, va mostrar-se “content de veure que el jovent de cada cop més ens impliquem en política, portant-hi idees renovades i il·lusions noves per tal de canviar la nostra societat. Des d’EUIB, així com ho ha fet l’Assemblea Local d’Andratx, confiem totalment amb Jonathan, a qui he felicitat després de l’assemblea, i estem segurs que farà un bon treball per l’organització i per la gent d’Andratx.”

Show More

Related Articles

Back to top button