Juanjo Martínez: Bauzá deixa el PP abans de la desfeta electoral

Martínez ha declarat que la renúncia a l’escó de Bauzá “és una bona notícia per a tots els habitants d’aquestes Illes, perquè la seva figura va representar l’època més fosca política i socialment des de la dictadura” i ha afegit que en la seva tasca com a Senador “diria que no ha estat a l’altura, però és que seria dir molt. La seva feina al Senat ha estat nul·la, com demostren els números: 36 iniciatives i intervencions en gairebé quatre anys de legislatura.”

Després de deixar clara la postura d’Esquerra Unida davant d’aquests fets, el coordinador general d’EUIB ha volgut exigir al PSOE que “tinguin l’altura de mires adequada i el sentit de la responsabilitat necessari per a proposar un senador de designació autonòmica que sigui progressista i no li faci el joc al PP, més quan la deriva que porta el PP és totalment contrària als interessos de les Illes Balears.”

Per acabar, i preguntat pel que creu sobre el futur de Bauzá, Martínez ha declarat que “ell és qui decidirà el futur, però pensem que això és clarament un acte de supervivència; ha vist com el PP patiria una caiguda electoral important i que els seus companys de partit l’anaven a deixar fora de qualsevol càrrec públic. No ens estranyarà gens veure’l a les pròximes eleccions com a candidat de VOX.”

Show More

Related Articles

Back to top button